Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Γνωρίστε μας!

image-310368-omada1.png

Γραμμενίδου Τζούλια

Η Τζούλια αποφοίτησε από την Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2007. Στη συνέχεια ολοκλήρωσε το μονοετές πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στη Χειρουργική - Μαιευτική Κλινική, καθώς και στη Μονάδα Αναισθησιολογίας – Εντατικής Θεραπείας, με επίδοση άριστα. Η ενασχόλησή της κατά το διάστημα αυτό αφορούσε τόσο στα ζώα συντροφιάς (σκύλος – γάτα), όσο και στα εξωτικά και άγρια ζώα. Ένα χρόνο μετά ολοκλήρωσε την πρακτική της άσκηση της στο Διαγνωστικό Αιματολογικό – Κυτταρολογικό Εργαστήριο της Κτηνιατρικής Σχολής. Το 2013 παρακολούθησε το «Εργαστήριο Υπερηχοτομογραφίας Κοιλίας», που πραγματοποιήθηκε στο εκπαιδευτικό πειραματικό εργαστήριο Θεσσαλονίκης, με επιστημονικό υπεύθυνο τον Dr Π. Μάντη. Ανήκει στο δίκτυο κτηνιάτρων του σωματείου Αρίων (ερευνητικό κέντρο διάσωσης και περίθαλψης κητωδών) και είναι μία από τους 30 πρώτους κτηνιάτρους της Ελλάδας που εκπαιδεύτηκαν στην διάσωση και περίθαλψη κητωδών. Από το 2005 εργάζεται ως βοηθός κτηνιάτρου στο Κτηνιατρικό Κέντρο Αλεξανδρούπολης και από το 2009 γίνεται, η ίδια, επιστημονική υπεύθυνη του Κέντρου, έως και σήμερα.

image-310368-omada1.png

Ροπούλου Όλγα

Η Όλγα εργάζεται στο Κτηνιατρικό Κέντρο Αλεξανδρούπολης από το 2009, ως βοηθός κτηνιάτρου. Βασική της μέριμνα είναι η περιποίηση και η φροντίδα των μικρών μας φίλων κατά τη διάρκεια της νοσηλείας τους στο Κτηνιατρικό Κέντρο, καθώς και ο καλλωπισμός τους. Παράλληλα, ως κάτοχος του διπλώματος ECDL, ασχολείται με τη γραμματειακή υποστήριξη του Κέντρου.​​

image-310368-omada1.png

Καρκάνης Θανάσης

Το 2011 αποφοίτησε από την Κτηνιατρική Σχολή Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) και αφού εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις επέστρεψε στην Κλινική Ζώων Συντροφιάς Α.Π.Θ. Εκεί παρέμεινε για 3 χρόνια όπου εκπαιδεύτηκε στην Χειρουργική και Ορθοπεδική Ζώων Συντροφιάς ενώ ταυτόχρονα εργαζόταν σε ιδιωτικές Κλινικές Ζώων Συντροφιάς της Θεσσαλονίκης. Το ενδιαφέρον για την Ορθοπεδική Ζώων Συντροφιάς τον ώθησε να αναπτύξει ακόμα περισσότερο τις γνώσεις και τις τεχνικές του. Ακολούθησαν εκπαιδεύσεις στην Απεικονιστική-Διαγνωστική Ζώων Συντροφιάς της Κτηνιατρικής Πανεπιστημιακής Σχολής Σουηδίας στην Ουψάλα και στην Ορθοπεδική & Χειρουργική Μαλακών Μορίων Ζώων Συντροφιάς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ζώων Συντροφιάς στο Μιζούρι των Η.Π.Α.

Το 2016 μετακόμισε στην Μεγάλη Βρετανία για την θέση του εκπαιδευόμενου Ορθοπεδικού Χειρούργου υπο την καθοδήγηση του Καθηγητή Ορθοπεδικής της Πανεπιστημιακής Κτηνιατρικής Σχολής του Λίβερπουλ & Προέδρου του Ορθοπεδικού Κτηνιατρικού Ευρωπαϊκού Συλλόγου (ESVOT). Είναι ενεργό μέλος Ευρωπαϊκών και Παγκόσμιων Οργανισμών Κτηνιατρικής Ορθοπεδικής έχοντας πολλές ομιλίες σε συνέδρια, ακαδημαϊκά  βραβεία και δημοσιεύσεις σε ελληνικά και αγγλόφωνα περιοδικά. Από το 2018 επέστρεψε και δουλεύει στη Ελλάδα ενημερώνοντας συνέχεια τις τεχνικές του με Ευρωπαϊκές & Αμερικάνικες εκπαιδεύσεις πάνω στην Χειρουργική & Ορθοπεδική Ζώων Συντροφιάς.